Viime viikonloppuna olin pitkästä aikaa tapahtumassa viettämässä rentoa aikaa ystävien kesken. Järjestäjille kuuluu suuri kiitos, maha tuli täytettyä maukkaalla ruualla ja mieli virkistyi pimeästä vuodenajasta huolimatta.

Samalla testasin uudenuutukaiset vaatteni tositoimissa. Kotona olin toki koeponnistanut niitä, mutta laboratorio-olosuhteissa tehty lyhytaikainen testi ei tietenkään kerro kaikkea. Kuten esimerkiksi sitä, että kun olin laittanut takkiin hakaset ja takin kiinni, hihat eivät istuneetkaan niin kuin olin ajatellut. Vaikka ne tarkastettiin ulkoa ja sisältä.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Coif, vaikka se hieman hiippamaiselta näyttääkin, istui kuin valettu ja pysyi päässä koko päivän kuin liimattuna.

Hihoja pitää kaventaa ja nostaa ylemmäs, ja samalla kainaloaukkoja justeerata hieman suuremmiksi. Lisäksi tarvitaan muutama metri mustaa iskunyöriä koristeiksi.

Saa nähdä maltanko säätää hihat valmiiksi ennen seuraavaan projektiin ryhtymistä. Rapakon takaa tilatut ruokoluut nimittäin saapuivat männäviikolla.

Mainokset